多种颜色、新颖的变色玻璃滚动的“山丘”博物馆-京业国际

作者:admin , 分类:全部文章 , 浏览:250
—— 多种颜色、新颖的变色玻璃 滚动的“山丘”博物馆-京业国际

博物馆设计可以为新郊区蔓延的支离破碎,不显眼且经常受到批评的环境带来什么好处闽南话翻译 ?在应对这一挑战时对勾函数 ,这个项目利用建筑学来包装博物馆类型学的潜在社会潜力,以重新定义郊区。通过象征性地体现该地区的故事和人们对其建筑的情感吸引力,博物馆是使人们精神上与他们居住的地方联系起来的媒介,为郊区环境提供了一种社区感。
Text description provided by the architects. What benefits can a museum design bring to the fragmented, undistinguished and often criticized environment of new suburban sprawl? In addressing this challenge, this project uses architecture to package the latent social potential of the museum typology in a way that redefines the suburb. By symbolically embodying the story of the region and emotionally engaging people with its architecture, the Museum is the vehicle to spiritually connect people to where they live, giving the suburban environment a sense of community.


该设计概念述说着该地区源于堪萨斯的受控大草原燃烧传统的丰富故事。从场地到体量,形式,材料和细节点睛教育,所有设计决策都培养了这一概念。滚动的“山丘”形成了充满活力的“火线”的背景景观。颜色和反射动态变化的材料使这些火焰变得栩栩如生:应对办法是采用多种颜色的炫彩不锈钢砖,再配合使用新颖的变色玻璃白毛女简谱 。这座博物馆坐落在主干道旁的湿地公园内,是一个占地60英亩的新生活工作场所的标志性建筑。
The design concept evokes the imagery of one of the most unique aspects of the local Kansas region: the tallgrass prairie fire burns. From sitting, to massing, forms, materials and detailing, all design decisions cultivate this concept. Rolling ‘hills’ of stone form the background landscape for vibrant ‘lines of fire’. Materials dynamically shifting in color and reflection bring these fires to life: multi-colored iridescent stainless steel panels mixed with innovative dichroic glass. Set in a wetlands park directly off the main thoroughfare, this Museum is the signature building of a new 60-acre live-work-play development.


该项目的LEED银级认证证明了其无害环境的设计和施工实践,体现了植根于可持续性的建筑理念 - 高草草原生态系统的保护。该博物馆被设计为一个公民中心,拥有美国自然历史博物馆的世界级旅游展品。通过让当地居民参与更广泛的文化和科学体验,同时在建筑设计上展现该地区的丰富故事,博物馆将其置于更大的背景下,并为郊区打造一个形象。
The project’s LEED Silver Certification attests to its environmentally sound design and construction practices, echoing the architectural concept rooted in sustainability – the preservation of the tallgrass prairie ecosystem. The Museum was designed as a civic hub featuring world-class traveling exhibits from the American Museum of Natural History. By engaging the local population in broader cultural and scientific experiences, while architecturally celebrating the rich story of the region,韩惠淑 the Museum grounds it within a larger context and forges an identity for the suburb.


该设计大胆地与周围环境形成鲜明对比,但通过精心设计独特的材料,形式和技术来产生新的和挑衅性的区域主义,从而触及当地的情感。为了克服低谷期间吸引游客的挑战,建筑本身成为一个展品。丰富多彩的雕塑设计重新诠释了区域石材的实践,呈现当地化石灰岩的自然分层。LIC(Light Interferance Colour) 不锈钢面板,与变色玻璃有着互补作用。这两种材料转换光线以及变色的特性都模拟了火独特的特性。
The design boldly contrasts with the surroundings but touches the sensibilities of the locality by orchestrating distinctive materials, forms, and technologies to produce a new and provocative regionalism. To overcome the challenge of enticing visitors during down times between traveling shows, the building itself becomes an exhibit. The colorful and sculptural design reinterprets regional stone practices张佛恩, celebrating the natural stratification of the local fossilized limestone. Color-shifting LIC (Light Interference Color) stainless steel panels are designed in a gradient from blue to gold, echoing flame bursts and sparks.


最先进的绝缘变色玻璃专为此项目开发,被认为是北美首个应用铁铠冥魂 。其独特的变色和反光特性给人一种被火焰吞没的错觉回魂夜粤语 。与充满活力的外观形成对比,无柱式,大教堂般的内部,加上蓝色和紫色色透射光,带来宁静的敬畏感。外墙系统创新地将结构钢框架和单板幕墙融合成一个单一的定制系统,唤起火焰的短暂性。
The cutting-edge insulated dichroic glass was developed exclusively for this project and is considered the first North American application. Its unique color-changing and reflective properties give people the illusion of being engulfed in flames. In contrast to the vibrant exterior, the column-less, cathedral-like interior, coupled with calming blue and purple dichroic-transmitted light, imparts a peaceful sense of awe. The exterior wall system innovatively fuses structural steel frames and veneer curtain wall into a single thin custom system, evoking the ephemeralness of fire.


外露的屋顶横梁和灰色的顶盖板在天花板上形成漩涡状的烟雾。整个大厅的展品,儿童动手探索室以及俯瞰湿地的咖啡馆环境,提供旅行表演之间的活动。这种设计不接受并符合郊区蔓延的缺点丰南天气预报 。它定义了环境的独特身份,在人与地方之间建立了情感联系,并使郊区成为一个活力,独立和可持续的社区占有居筱亦 。
Exposed roof beams and grey tectum panels create swirling smoke forms at the ceiling. Exhibits throughout the lobby, the children’s hands-on Discovery Room雨后春笋造句 , and the café setting overlooking the wetlands provide activities between traveling shows. This design does not accept and conform to the shortcomings of suburban sprawl. It defines the environment’s unique identity, forges emotional connections between the people and the place, and allows the suburb to become a proud, independent and sustainable community.












总平面图

场地平面、剖面图

平面图





立面图

金属板--立面图


墙体剖面图

窗户详图

细部---剖面图


轴测图

草图


建筑师:Verner Johnson
地点:美国
面积:41000.0 平方英尺
来源:搜建筑
添加关注

文章归档